torsdag 8 april 2010

Ameara LaVey

3 kommentarer:

 1. Enligt en intervju med Lucifer Valentine så baséras Slaughtered Vomit Dolls på smådelar ur han och Ameara LaVeys förhållande under de åren dem var tillsammans. Jag vet inte hur mycket av det som är sant, men det är så Lucifer själv har uttryckt sig. I detta fall måste hon känna igen sig lite extra i rollen som Angela Aberdeen.

  Lucifer hade ju ett förhållande med sin syster som du skrev i ett tidigare inlägg, men hon begick senare självmord pga svartsjuke-dramat mellan Lucifer och Ameara. Hon skulle tydligen ha använt sig av samma metod som dränknings-scenen i SVD.

  SvaraRadera
 2. Svårt att veta vad som är sant och vad som är påhittat. Men egentligen spelar det väl ingen roll. Jag älskar den där typen av karaktärer, som muterar till monster med hjälp av fantastiska berättelser. Man vill ju så gärna tro på dem! Kommer att bli intressant att spana in Valentines pundardokumentär Black Metal Veins förresten, borde komma rätt snart.

  SvaraRadera
 3. Att Herr Valentine ska ha haft ett förhållande med sin blinda lillasyster, som sedan tar livet av sig eftersom hon inte klarar av att se (no pun intended!) sin bror med en annan kvinna tvivlar jag starkt på.

  Att han ska vara uppfostrad satanist av sina föräldrar misstänker jag också är ren och skär bullshit. Det senaste jag hörde om karln är att han är jude och det tror jag ligger betydligt närmare sanningen.

  Valentine är bara ute efter att odla en myt om sig själv. Eller ja, "om Lucifer Valentine" är nog mer passande. Lika påhittat och taget som namnet är, lika påhittad är personen L V, lika påhittad är dennes smått bisarra livshistoria också.

  SvaraRadera