fredag 9 mars 2012

Ett snuskigt, självklart steg.

Har alltid varit rätt kass på att uppdatera min sk blogg, på sistone har det dock varit riktigt jävla dåligt! Sorry, jag är helt enkelt för upptagen. Jag jobbar stenhårt med min nästa bok om extrem 70, 80- tals porr. På sätt och vis känns steget från extrem skräckfilm, till extrem porr självklart: det är det här jag alltid velat göra.

Vad gäller porr så har jag egentligen inget pornografiskt intresse av genren. Jag blir inte vidare upphetsad av det jag ser, men jag tycker att branschen som den såg ut då är intressant som fan. Regissörerna och deras drömmar om "riktig" film. Den märkliga avsaknad av fingertoppskänsla som oftast rådde (att som Shaun Costello blanda porr med autentiska krigsbilder är kanske inte helt ok) och att filmerna inte verkar ha som direkt syfte att upphetsa. Ta A Climax of Blue Power (Lee Frost) tex. Tjejer som rullar runt i lera och fejksnutar som klär ut sig i kvinnokläder. Avbrutna sexscener och knappt någon sperma alls. Sedan en slutscen där vår hjälte (?) plötsligt dör mitt i en biljakt. Han bara dör och så tar filmen slut! Mer om detta i boken.

Just nu försöker jag sortera i mitt material. Lägger upp något slags schema över alla de filmer jag ska se (ett 50-tal ...) och beställer böcker som en galning. Ska även pressa in en New York resa någon gång till våren. Research är A och O.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar