torsdag 23 december 2010

Juletider är boktider ...

Mycket jobb med boken just nu, mycket film vid sidan av också. Sett mycket skit, och då menar jag mycket, men också en del bra. Christoffer Smith's senaste Black Death var helt ok. Jag gillade stämningen och fotot i filmen, fick mig att tänka på gamla brittiska rullar som The Wicker Man till exempel. Hamnade märkligt nog på Fredrik Strages topp 3 lista för det här året ... På tal om brittiskt så fick jag äntligen tummen ur och såg Andrea Arnolds Fish Tank. Socialrealism när den är som bäst, eller värst beroende på hur man ser på saker och ting. Blev tipsad av självaste Adam Mason och tack för det! Blev helt slagen till marken, otrolig film! Deprimerande, tung men ändå någonting där som fick en att fortsätta hoppas på ett lyckligt slut. Varför vet jag inte ...

Boken. Är väl i stort sett färdig. Senaste månaden har jag fixat förord, efterord, gjort en intervju med Rodleen Getsic (The Bunny Game), samlat ihop bildmaterial från alla utom Jörg Buttgereit, Nick Palumbo och Mariano Peralta (som verkar ha försvunnit helt och hållet ...). Jag har även klippt en trailer till boken, kommer att lägga upp den här så fort jag fått den godkänd. Bara 30 s lång men intensiv som fan. Faktarutor, en miljon små korrigeringar och en innehållsförteckning. Jag har även tagit beslutet att Vomit Gore skall stavas just så och inte vomit gore. Min redaktör påpekade att jag varvat varianterna och var tvungen att bestämma mig.

Kollar just nu på Toetags Maskhead. Inte imponerad, än så länge. Längtar tillbaka till Mordum och det sanslösa, historielösa och vidriga. Det fullkomligt poänglösa. Suck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar