fredag 9 december 2011

GBG

Evenemanget i Göteborg blev en riktig höjdare med många sköna människor och en massa bra film o grejor. Göteborg är ju trots allt världens bästa stad så det är ju svårt att ha tråkigt. Och hur vacker (på sitt lite fula sätt) är inte staden? Ljussättningen som toppar Avenyn är svårslagen, konserthuset badandes i rött och Stadsteatern i blått omvartannat. Hann tyvärr inte besöka min favoritplats, järntorget, och caféet Cigarren samt puben The Rover. Får ta det nästa gång.

Min sk föreläsning gick rätt bra, tror jag (har en minneslucka frm att jag gick upp på scen tills att jag gick av) responsen var iaf positiv. På det stora hela absolut något jag skulle kunna tänka mig att göra igen!

Tänkt en del på nästa projekt som antagligen kommer bli ngt liknande Äkta skräck, fast inte om film ... Det lutar åt en bok som tar upp människor, företeelser, fetischer vi inte vill höra talas om egentligen. Helt ocoolt och ouppmuntrade ...

Är med i senaste Cinema där jag rapporterar från Sitges.

Men mest stolt är jag för min text om Frightfest som kommer i nästa nummer av tidningen Eskapix. Gå in och beställ den på en gång! Det är verkligen en ambitiös produkt för alla som gillar skräck och skräp från den andra sidan.

2 kommentarer:

  1. Har precis sträckläst ditt reportage i Eskapix, hoppas verkligen du blir ett återkommande inslag. Och så måste jag skaffa din bok pronto som kuken.

    SvaraRadera
  2. Tack som fan! Fick boken idag och tänkte läsa ut den i kväll, natt. En helt ny värld har öppnat sig för mig!

    SvaraRadera